Onze beste kussens op maat voor jouw bank

Onze beste kussens op maat voor jouw bank

Je interieur geeft je persoonlijkheid weer. Daarom wil je meubels die naar je smaak zijn, maar ook de kussens moeten bij je passen. Kies daarom voor kussens op maat. Want wat is er persoonlijker dan een kussen die je qua vorm, stof en kleur helemaal zelf samenstelt? In dit blog lees je meer over decoratieve kussens op maat voor jouw bank, stoel of ander meubelstuk.

Kussens laten maken voor jouw stoelen of banken

Een meubelstuk kan een hele andere uitstraling krijgen wanneer je de kussens verandert. Kijk bijvoorbeeld eens naar je bank: nieuwe kussens zorgen ervoor dat de bank zelf ook weer als nieuw voelt. Een heerlijk gevoel, als je het ons vraagt! En al helemaal als het kussen past bij jouw stijl. Bij VerstelGoed kun je je kussens laten maken voor tuinsets, caravans, boten, banken en voor welk meubelstuk dan ook. Je bepaalt alles zelf. Bijvoorbeeld de maat: ben je ook benieuwd hoe je je tuinkussens inmeet? Lees dan dit blog met tips voor het inmeten van je tuinkussens. Je kiest niet alleen de maat zelf, maar ook de stof en de kleur, dus kun je het perfecte kussen laten creëren voor jouw meubelstuk. Perfect voor iedere stoel of bank: wanneer je een simpel meubelstuk hebt kan een kussen op maat persoonlijkheid en sfeer geven en wanneer je een uniek meubelstuk hebt kun je het kussen op maat er perfect bij laten passen. Alles naar jouw wens!

Ontwerp je eigen kussen

Bij VerstelGoed heb je keuze uit verschillende soorten (bank) kussens. Een greep uit ons assortiment bank kussens:

Kussens in de kleur van jouw interieur

Waarom je kussens op maat zou moeten laten maken? Omdat je het geheel zo helemaal compleet kan maken! Heb je een bepaalde accentkleur in je huis? Of een muur in een bepaalde kleur? Wij hebben verschillende stoffen in verschillende kleuren die er perfect bij passen. Je kunt de kussens in dezelfde kleur laten maken als de kleur van je muren of in dezelfde kleur als je accessoires. De keuze is helemaal aan jou en uiteraard denken we hierbij graag met je mee.

Onze tip voor een upgrade van jouw bank: de plof- en sierkussens

De makkelijkste manier om jouw bank van een snelle upgrade te voorzien, is om plofkussens op maat toe te voegen. Deze sierkussens zijn altijd een perfecte toevoeging aan jouw bank. De plofkussens zijn vierkant van vorm en je kunt zelf de gewenste maat aangeven. Groot of klein, wat jij wilt!

Keuze uit vier verschillende stoffen

Voor de plofkussens op maat heb je keuze uit vier verschillende stoffen. Zo is de Cartenza stof een fijne stof. De Copacobana stof is daarentegen iets grover en de Southend stof zit daar een beetje tussenin. Tot slot is de Stripes stof (zoals de naam al verraad) gestreept.

Keuze uit eindeloos veel kleuren

Per stof heb je de keuze uit verschillende kleuren. De Cartenza stof biedt de meeste kleuren, je kunt hier namelijk kiezen uit 37 hele verschillende kleuren: fel en zacht, echt van alles. De Copacobana stof heeft keuze uit 12 kleuren, veelal nude kleuren en blauwtinten. De Southend stof biedt ook veel populaire kleuren: nude, maar ook bijzondere kleuren. De Stripes stof combineert een streep in grijstint met een felle of zachte kleur. Zo kun je kiezen wat bij je past.

Goede service? Dat steken we niet onder stoelen of banken!

De mogelijkheden zijn eindeloos, zoals je wel merkt. Zie je door de stofjes de kussens niet meer? VerstelGoed staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op en wij adviseren je graag!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »