Premium stof voor kussens bij al onze kussens op maat

Premium stof voor kussens bij al onze kussens op maat

ls je kussens op maat wilt laten maken, wil je natuurlijk dat de kussens zo lang mogelijk mee gaan. Daarom maken we bij Verstelgoed gebruik van enkel duurzame en hoge kwaliteit stoffen voor kussens zodat ze jaren meegaan. Heb je dan verder helemaal geen keuze? Natuurlijk wel! Je hebt bij ons keuze uit verschillende premium stofsoorten. Je leest hier welke stof past bij jouw wensen.

Verschillende duurzame stofsoorten voor kussens en kussenhoezen

Als je kussens op maat bestelt, krijg je als het ware twee onderdelen: het kussen zelf en de kussenhoes. Voor het kussen hebben we twee soorten duurzame schuimsoorten waar je uit kunt kiezen, namelijk SG25 en SG35. In een ander blog vertellen we je precies wat de verschillen zijn. 

Voor de kussenhoes heb je de keuze uit vijf verschillende stofsoorten. Vier voor de strakke zit- en rugkussens en nog een extra stofsoort voor een plofkussen / sierkussen. Alle stofsoorten zijn zorgvuldig geselecteerd en getest op duurzaamheid voor een maximale levensduur. Elke stofsoort heeft net een ander motief, andere kleurkeuzen en andere technische specificaties. Wij zetten de verschillende stofsoorten voor je op een rij, zodat jij eenvoudig de keuze kunt maken welke stof voor kussens jij wilt gebruiken. 

Cartenza: no-nonsense stof voor all-weather kussens

De eerste stofsoort is Cartenza. Cartenza is een veelgebruikte en laagdrempelige keuze voor kussens die vaak buiten liggen, zoals tuinkussens of bootkussens. Maar Cartenza wordt ook vaak gebruikt voor bijvoorbeeld caravans en campers. Met de keuze uit meer dan 35 kleuren zijn jouw Cartenza kussens niet alleen op maat te maken, maar ook helemaal naar jouw smaak. 

Cartenza geeft jouw kussens een strakke look, dankzij de zachte stof zonder al te veel structuur. Cartenza is goed bestand tegen de zon en is vuil- en waterafstotend. All-weather kussens noemen we dat. 

Copacobana: extra sterke stof voor binnen en buiten kussens

Copacobana is net als Cartenza uitermate geschikt voor binnen en buitengebruik. Deze stof voor kussen is lichtvast en verkleurt daardoor minder snel dan andere stofsoorten. Alle 12 kleuren blijven daardoor extra lang mooi.

Copacobana is een zachte, maar extra sterke stof die niet alleen lang meegaat, maar de kussens ook een stoere uitstraling geeft dankzij de grovere structuur in de stof. 

Southend: gemêleerde kussens die tegen een stootje kunnen

Southend is een stofsoort voor zowel binnen- als buitenkussens. De stofsoort geeft een unieke look aan jouw kussens en meubels. Ook bij Southend ben je verzekerd van een kleurvaste stof die bijna niet zal verkleuren. Bovendien kan deze stof voor kussens tegen een stootje, want ze zijn tot wel 4 uur waterafstotend. Een voorjaars- of zomerbui is dus geen enkel probleem.

Southend is te bestellen in 22 kleuren en is geweven en gemêleerd. Hierdoor zit er een elegante en bescheiden structuur in de stof. 

Skai leer: een unieke leatherlook voor jouw kussens

Ben je op zoek naar een echt unieke look? Dan is Skai leer de beste keuze voor jou. Skai leer is een van de beste imitatie leersoorten die het dichtst bij een echte leatherlook komt. Skai leer wordt veel gebruikt om banken en stoelen mee te bekleden, maar kan ook worden gebruikt om kussens voor buiten mee te bekleden. De stof is namelijk makkelijk te onderhouden en kan tegen vocht. Let er wel op dat skai leer makkelijker verkleurt in de zon.  

Je hebt keuze uit 18 kleuren voor jouw bankkussens of tuinkussens met skai leer. Ga jij voor de unieke look van imitatieleer? 

Stripes: trendy plof- en sierkussens met streepmotief

Bovenstaande stofsoorten zijn geschikt voor onze zitkussens, rugkussens en sierkussens. Voor deze laatste groep heb je echter nog een vijfde optie: Stripes.

De stofsoort Stripes is vergelijkbaar met de stofsoort Cartenza, maar dan net iets stugger. Je kunt deze stof dus zowel binnen als buiten gebruiken voor jouw sierkussens. En dankzij de 16 unieke streepmotieven maak je van jouw sierkussens met de stof Stripes echte eyecatchers. 

Bestel jouw kussens op maat met de beste stofsoorten

Afhankelijk van jouw wensen, kwaliteitseisen, smaak en portemonnee hebben wij verschillende stofsoorten om jouw kussens op maat mee te bekleden. Stuk voor stuk zijn de stofsoorten zorgvuldig geselecteerd, zodat je verzekerd bent van jarenlang plezier van jouw nieuwe kussens. Bestel daarom jouw nieuwe kussens op maat in onze webshop. En kom je er ondanks dit blog toch niet uit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »