Geef je bank persoonlijkheid met bankkussens op maat

Geef je bank persoonlijkheid met bankkussens op maat

Je bank is een plek voor rust en gezelligheid. Er zijn verschillende soorten banken voor verschillende plekken in je huis. Zo heb je banken voor je woonkamer, je tuin of in een extra kamer. Wanneer je de keuze maakt om een bank te kopen, let je vaak op een aantal aspecten voordat je de bank koopt. Zo kijk je naar de kleur en of het past bij je interieur, maar nog belangrijker, je kijkt of je er een goed gevoel bij krijgt. 

Bovendien kies je vaak een bank waar je lang van kunt genieten. Banken zijn namelijk niet erg goedkoop en de kosten lopen snel op als je iedere paar jaar een nieuwe bank koopt. Toch komt het wel vaker voor dat je op je bank wordt uitgekeken. Misschien is het niet helemaal meer je smaak of hij is niet zo mooi meer als dat eerst was.

Gelukkig hoef je dan niet gelijk je bank weg te doen. Met bankkussens op maat, kun je je bank weer een nieuw leven inblazen. In dit blog leggen we uit wat de voordelen zijn van sierkussens op maat, voor welke banken ze zijn bedoeld en lees je welke mogelijkheden er allemaal zijn.

De voordelen van bankkussens op maat

Bankkussens kunnen ontzettend veel doen voor het uiterlijk van je bank. Toch is het vaak lastig om de juiste sierkussens te vinden die passen bij jouw persoonlijkheid. Alle winkels verkopen standaard sierkussens met een vast patroon en kleuren. Hierdoor zit er niet altijd het kussen bij dat je zoekt. Met bankkussens op maat kun jij je kussens perfect op eigen smaak laten maken.

Bij Verstelgoed zijn wij al jaren expert op het gebied van op maat gemaakte kussens. Er zitten enorme voordelen aan het kopen van op maat gemaakte kussens en deze leggen we maar al te graag uit.

Volledig vrije keuze in materialen

Het eerste en misschien wel grootste voordeel, is de vrije keuze in materialen. Wanneer je een sierkussen op maat laat maken bij ons, heb je de keuze uit vijf verschillende stofsoorten:

  • Cartenza
  • Copacobana
  • Southend
  • Stripes
  • Skyleer

Iedere stof heeft zijn eigen kenmerken en kwaliteiten. Toch heeft iedere stofsoort ook een aantal overeenkomsten. Zo zijn ze allemaal getest via de ISO-norm. Dit betekent dat iedere stof gegarandeerd kleurvastheid waarborgt en bestand is tegen schimmels, chemicaliën en insecten, ideaal voor sierkussens in een tuinset.

Bovendien zijn al onze op maat gemaakte sierkussens all weather kussens. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen alle soorten weer. Dit is niet alleen ideaal voor tuinkussens, maar het betekent ook dat je sierkussens voor binnen bestand is tegen eventueel knoeien.

Een uitgebreid assortiment aan kleuren

Buiten de ruime keuze aan materialen, zijn er ook diverse kleuren waaruit je kan kiezen bij bankkussens op maat. Zo biedt iedere stofsoort zijn eigen unieke set van kleuren. Het assortiment aan kleuren varieert van felle kleuren zoals groen, rood en oranje, tot zachte en rustige kleuren zoals graphite, beige en grijs. 

Daarbij biedt de stof Stripes verschillende kleuren strepen aan, wanneer je niet kan kiezen. Hierdoor krijg je een prachtig, gestreept kleurpatroon van een specifieke kleurstijl zoals geel, blauw of licht oranje.

Voordelen-bankkussens-op-maat Het doorgeven van maten bij bankkussens op maat

Wanneer je besloten hebt om sierkussens op maat te bestellen, is het belangrijk dat je de juiste maten doorgeeft in de webshop. Voor sierkussens moet je, binnen de webshop, de lengte en breedte maat doorgeven. 

Het is van belang om te weten hoe groot je de sierkussens wilt hebben. Bankkussens zijn over het algemeen toevoegingen aan je bank of tuinset en moeten daarom niet groter zijn dan je zitvlak. Om precies te weten hoe je dit het beste moet opmeten kun je ook ons blog lezen over tuinkussens op maat: hoe geef ik de juiste maten door? Deze tips gelden ook voor sierkussens die je voor je binnenbank besteld.

Duurzaam en maatschappelijk verantwoorde bankkussens

De voordelen van op maat gemaakte sierkussens zijn enorm. Je kunt er je eigen persoonlijkheid aan geven, je kunt ze gemakkelijk online bestellen en je hebt enorm veel keuze in materialen en kleuren. 

Een ander groot voordeel van de bankkussens bij Verstelgoed is dat ze duurzaam en maatschappelijk verantwoord zijn vervaardigd. Dit heeft zowel te maken met de kwaliteit van de producten als ons re-integratieproces binnen Verstelgoed. Hierdoor maken wij op maat gemaakte kussens zonder winstoogmerk. Waarbij wij niet alleen kwalitatief hoge kussens kunnen maken, maar ook goedkoop kunnen aanbieden. 

Ben jij nieuwsgierig naar onze producten? Neem dan vooral contact op of bestel gemakkelijk online kussens op maat.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »