Zon, zee en bootkussens op maat

Zon, zee en bootkussens op maat

Wat is fijner dan op een zonnige dag met de boot varen? Met vrienden of familie een dagje varen is een heerlijke activiteit in de buitenlucht. Het is daarbij wel fijn dat je comfortabel vaart. Goede bootkussens zijn dan ook enorm belangrijk. Je wilt natuurlijk niet dat je na een half uur moet omdraaien, omdat iemand niet meer lekker zit.

Jouw boot, jouw unieke bootkussens op maat

Iedere boot is anders. Dit betekent dat ook ieder bootkussen anders is. Het is belangrijk dat jij precies de bootkussens krijgt die passen bij jouw boot. Hiervoor zijn de bootkussens op maat van VerstelGoed de uitkomst! Onze webshop geeft jou de mogelijkheid om je bootkussen precies zo aan te passen dat het helemaal bij je boot maar ook bij jou past. Is je boot een bepaalde kleur en moeten je bootkussens erbij passen, geen probleem. Op de webshop van Stichting VerstelGoed kun jij niet alleen je kleur aangeven maar kun je de dikte van je bootkussen kiezen, de schuimsoort, de stofsoort en natuurlijk de lengte en breedte van je bootkussens. Stichting VerstelGoed biedt échte bootkussens op maat.

Jouw bootkussen op maat

Welke bootkussens op maat zijn er

Stichting VerstelGoed biedt allerlei bootkussens op maat aan, maar welke zijn dit precies? Het korte antwoord is: ieder bootkussen dat je nodig hebt. Maar dat zegt natuurlijk nog niet heel veel. Onze bootkussens op maat kunnen eigenlijk in 3 categorieën worden verdeeld:

Rugkussen

De eerste categorie is rugkussens. VerstelGoed maakt verschillende bootkussens op maat voor verschillende rugleuningen. Iedere rugleuning is anders en daarom vinden we het bij VerstelGoed ook belangrijk om verschillende soorten bootkussens op maat aan te bieden.

Het eerste rugkussen dat we aanbieden is ons rechthoekige rugkussen. Dit bootkussen is op maat te maken in verschillende kleuren, stoffen, diktes en schuimsoorten. Dit bootkussen op maat wordt gemaakt aan de hand van de lengte en breedte. Zorg dus dat je precies weet welke lengte en breedte je nodig hebt!

Ook maakt VerstelGoed rugkussens met een schuine hoek. Zo maken wij een rugkussen die rechts schuin afloopt en een rugkussen die links schuin afloopt. Deze bootkussens op maat zijn specifiek voor de hoeken. Ook bij deze bootkussens heb je vrije keuze in de stof, de kleur, de schuimsoort en de dikte.

Let wel op dat de schuine kussens qua afmetingen net wat anders zijn. Hier hebben we 3 afmetingen nodig: de lengte voor de lange kant, de lengte voor de korte kant en de breedte. Het is dus belangrijk als je deze bootkussens op maat wilt hebben dat de afmetingen goed zijn. 

Zitkussen

Ook voor onze zitkussens hebben we 3 verschillende categorieën bootkussens op maat. Zitcomfort is enorm belangrijk bij het varen. Daarom zorgen wij dat je zitkussen precies is zoals jij graag wilt. 

Ook bij onze zitkussens hebben wij een rechthoekig zitkussen. Net als bij het rechthoekige rugkussen moet je de lengte en breedte aangeven en kun je verschillende opties veranderen om je zitkussen volledig op je smaak te maken.

Het links schuine zitkussen is voor de zitgedeeltes met een hoek of bocht naar links. De afmetingen die je moet invullen om dit bootkussen op maat te laten maken is de korte kant, de lange kant en de breedte. Omdat al onze bootkussens op maat worden gemaakt is het belangrijk dat je de juiste afmetingen doorgeeft zeker wanneer het een hoek betreft.

Het laatste zitkussen dat VerstelGoed aanbiedt is het rechtse schuine zitkussen. Niet iedere hoek in je boot exact hetzelfde is. Daarom is het ook hier belangrijk om de korte kant, lange kant en de breedte goed op te meten. 

Vierkant kussen

Het laatste soort bootkussen dat wij op maat maken zijn vierkante kussens. Voor ons vierkant kussen hebben we alleen de lengte en breedte nodig om dit bootkussen te maken. Dit bootkussen kan zo op maat worden gemaakt dat dit niet alleen als functioneel kussen hoeft te fungeren maar ook als sierkussen kan worden gebruikt. 

Verschillende bootkussens op maat

Hulp nodig bij het kiezen van bootkussens op maat?

Het blijft altijd lastig om de het juiste bootkussen op maat te laten maken. Je wilt natuurlijk niet dat het fout gaat en je met bootkussens zit die niet passen. Daarom staat een van onze experts altijd klaar om je verder te helpen. Dus mocht je hulp nodig hebben neem dan vooral contact op met ons!

Toch op zoek naar andere kussens op maat? Wij maken ook kussens op maat voor caravanstuinsets en banken. Bovendien doen wij ook kledingreparatie en schoenreparatie. Neem vooral een kijkje op onze webshop!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »