De meest duurzame tuinkussens voor het hele jaar

De meest duurzame tuinkussens voor het hele jaar

De lente is officieel begonnen. Je kunt binnenkort al weer heerlijk genieten van de zon. Maar om lekker te kunnen zitten, heb je wel goede tuinkussens nodig. Gelukkig heeft VerstelGoed dé oplossing! Met duurzame tuinkussens op maat. Onze tuinkussens zijn geschikt voor alle weersomstandigheden (all weather) en zorgen voor ideaal zitcomfort. Maar wat maakt onze tuinkussens op maat zo speciaal? Dat leggen we in dit blog uit.

Duurzaam en op maat gemaakte tuinkussens

De tuinkussens van VerstelGoed zijn niet alleen op maat gemaakt voor jouw tuinset, maar zijn ook nog duurzaam en maatschappelijk verantwoord gemaakt. De duurzaamheid van onze op maat gemaakte tuinkussen zit hem in twee dingen:

Het eerste is dat VerstelGoed een stichting is. Wij fungeren als werkgever voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierdoor worden onze tuinkussens op maat gemaakt zonder winstoogpunt. Hierbij maken wij gebruik van materialen die duurzaam zijn vergaard. Hierdoor kunnen wij kwalitatief goede tuinkussens op maat maken met oog op mens en natuur.

De tweede reden waarom onze op maat gemaakte tuinkussens duurzaam zijn, heeft ook te maken met de materialen die wij gebruiken en met name de kwaliteit ervan. Omdat wij bij VerstelGoed gebruik maken van kwalitatieve materialen om tuinkussens op maat te maken, gaan ze enorm lang mee. Bovendien zorgen wij ervoor dat de tuinkussens op maat zo worden gemaakt dat scheuren en loskomende naden (bijna) niet voorkomen. Hierdoor kan je jaren doen met onze tuinkussens op maat.

De beste schuimsoorten voor jouw tuinkussens op maat

Zoals we hierboven hebben benoemd, zijn onze kussens enorm duurzaam. Dit komt vooral door de materialen die wij gebruiken. Maar wat gebruiken we dan?

Bij VerstelGoed bestaan onze tuinkussens op maat eigenlijk uit twee verschillende materialen. Deze materialen maken dat jij jaren kan genieten van onze tuinkussens op maat. Maar waarom zorgen deze materialen voor jaren aan zitplezier?

Nou, wij maken vooral gebruik van twee schuimsoorten: SG25 en SG35. Het verschil tussen deze schuimsoorten is het gewicht. De SG25 is net wat lichter per kubieke meter dan de SG35. Heb je liever een all weather tuinkussen die wat harder is dan is SG35 de beste optie. Toch liever een wat lichter all weather tuinkussen? Dan is de SG25 de beste keuze voor jou.

All weather tuinkussens dankzij onze duurzame stoffen

Bij VerstelGoed maken wij onze tuinkussens met all weather stoffen. Dit betekent dat onze tuinkussens tegen alle soorten weer kunnen en dus te gebruiken zijn bij alle weersomstandigheden. Dat komt doordat deze stoffen water- en vuilafstotend maar ook sterk en slijtage vast zijn. Hierdoor kunnen onze op maat gemaakte tuinkussens het hele jaar door worden gebruikt zonder bang te zijn voor schade. Wanneer jij een all weather tuinkussen wilt bestellen heb je de keuze uit 3 stoffen: Cartenza, Copacobana en Southend.

Deze stoffen zijn allemaal gemaakt om alle seizoenen te doorstaan. Per stof heb je de keuze uit verschillende kleuren en iedere stof heeft een net andere textuur. Hierdoor kun je jouw tuinkussens van kleur tot textuur helemaal zelf op maat laten maken.

Al onze stoffen zijn gemaakt op duurzaam gebruik. Cartenza, Copacobana en Southend zijn allemaal getest met de ISO-norm testmethode waardoor ze kleurvastheid garanderen en bestand zijn tegen schimmels, chemicaliën en insecten.

Je tuinkussens op maat opbergen

We hebben nu verteld dat onze tuinkussens all weather zijn en dus bestand zijn tegen regen, schimmels en insecten. Maar toch is het vaak fijn om je tuinkussens op te bergen in de periodes dat je niet in de tuin zit. Hiervoor heb je verschillende opbergboxen voor je tuinkussens of je kunt ze kwijt in een berging of schuur. Doordat onze stoffen zo zijn gemaakt dat er geen kleur verlies wordt geleden en de tuinkussens niet dof worden, kun je ze gemakkelijk op verschillende manieren opbergen.

Let wel op dat onze tuinkussens op maat natuurlijk speciale afmetingen hebben precies afgestemd op jouw tuinset. Hierdoor is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen. Twijfel je hoe je jouw tuinkussens het beste kunt opmeten? Dan is ons blog over het opmeten van je tuinkussens op maat misschien wel interessant.

Bestel je tuinkussens op maat bij VerstelGoed

De beste tuinkussens op maat vind je bij VerstelGoed.nl. Of je nu een rechthoekig zitkussen, een links schuin zitkussen of een rechts schuin zitkussen nodig hebt. Naast zitkussens hebben we ook een rechthoekig rugkussen, links schuin rugkussen en rechts schuin rugkussen. Al onze tuinkussens zijn all weather en zijn water- en vuilafstotend.

Ook het opfleuren van je tuinset is geen probleem met onze all weather sierkussens. Geniet van ultiem zitcomfort en bestel je tuinkussens op maat bij VerstelGoed. Mocht je nog vragen hebben of meer willen weten over VerstelGoed neem dan vooral contact met ons op.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »