Comfortabel op vakantie met op maat gemaakte caravankussens

Comfortabel op vakantie met op maat gemaakte caravankussens

Een huisje op wielen, oftewel de caravan. Steeds meer Nederlanders gaan met de caravan op vakantie. Het aantal gekochte caravans is zelfs gestegen met 42%! Dit laat wel zien dat de Nederlander echt geniet van kamperen met de caravan. Een caravan wordt ook wel een beetje beschouwd als een tweede huis en iedereen vindt het belangrijk dat je comfortabel bent in je (tweede) huis. Maar hoe kun je hiervoor zorgen? Iedere caravan verschilt van grootte, interieur en kleuren dus hoe zorg jij dat je er comfortabel bij zit in je vakantie?

Het belang van goede caravankussens

Laten we beginnen bij het begin. Waarom zijn goede kussens belangrijk voor jouw caravan? Op vakantie wil je natuurlijk kunnen genieten en caravankussens zorgen natuurlijk voor een comfortabele plek om te zitten. Kussens voor je caravan zijn (bijna) net zo belangrijk als de caravan zelf. Als je op vakantie gaat, wil je je geen zorgen maken over hoe de zit accommodaties zijn of je zorgen maken of je eigen tuinstoelen moet meenemen. Met de juiste kussens voor je caravan zorg jij ervoor dat je altijd comfortabel kunt zitten, ongeacht waar je naartoe gaat. Maar comfort gaat verder dan alleen het formaat. De op maat gemaakte caravankussens van VerstelGoed hebben verschillende soorten inhoud zoals vierkante plof kussens maar ook linkse en rechtse schuin rugkussen . Hierdoor zijn jouw caravankussens perfect afgestemd op jouw wensen en ga je comfortabel op vakantie!

De juiste caravankussens voor de juiste caravan.

Iedere caravan is anders. Het kan dan ook lastig zijn om de juiste kussens voor je caravan te vinden. Iedere caravan heeft andere maten en de ene houdt van rechte kussens terwijl de ander liever ronde kussens heeft. Gelukkig heeft ook hier VerstelGoed de oplossing! 

Wij zorgen ervoor dat jouw kussens op maat worden gemaakt. VerstelGoed is expert in caravankussens op maat maken voor iedere soort caravan. Het is van belang dat jij comfortabel in je caravan kunt zitten. Verstelgoed biedt een variëteit aan soorten caravankussens. Hieronder een greep uit het assortiment:

Vierkant caravankussen - plof:

Dit vierkante caravankussen is ideaal voor iedere soort caravan. Ben jij fan van een iets voller en strakker zitvlak? Dan is dit caravankussen de ideale keuze voor jou. VerstelGoed biedt bij het op maat maken van dit caravankussen de mogelijkheid om verschillende stoffen en vullingen te kiezen. Hierdoor kan jij zorgen dat het helemaal naar jouw smaak is.

Rechts en links schuin zitkussen - strak

Wil jij een lekker zacht zitvlak of misschien wil je een paar extra kussens in je caravan? De linkse en rechtse schuine zitkussens is precies op maat te maken. VerstelGoed biedt jouw de mogelijkheid om dit caravankussen in de lengte korte stuk, lengte korte stuk en breedte op maat te laten maken. Hierdoor kan jij precies het juiste formaat krijgen wat jij nodig hebt als kussen in je caravan.

Rechthoekig rugkussen - strak

Wil jij lekker achterover leunen op vakantie dan is het rechthoekige rugkussen de ideale rugleuning voor de zitting in jouw caravan. VerstelGoed geeft jou de mogelijkheid om zowel de lengte als de breedte totaal naar je smaak te laten aanpassen. Hierdoor wordt dit caravankussen helemaal op maat gemaakt naar jouw wensen. Dit voorkomt dat jij per ongeluk tegen de rand van je bank aankomt of dat de kussens in je caravan niet precies op je bank passen. 

De caravankussens van VerstelGoed worden perfect op maat gemaakt. Waardoor je nooit meer oncomfortabel in je caravan zal zitten. Bovendien biedt VerstelGoed ook nog de mogelijkheid om jouw op maat gemaakte caravankussens van kleuren te voorzien. Hierdoor kun jij ervoor zorgen dat jouw caravankussen niet alleen precies de maten heeft van je zitgedeelte maar ook matcht met de rest van je caravan interieur.

Zonder zorgen op vakantie met de caravan!

Wil jij ook zonder zorgen met de caravan op vakantie? Met de op maat gemaakte caravankussens van VerstelGoed lukt dit! Wil je weten wat voor soort caravankussens wij nog meer bieden neem dan een kijkje op onze caravankussens pagina. Behoefte aan ander soort op maat gemaakte kussens? Wij kunnen ook op maat gemaakte kussens maken voor boten, bankstellen en tuinsets!

Toch nog een vraag? Neem dan contact op met een van onze experts!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »