Caravankussens opnieuw laten bekleden

Caravankussens opnieuw laten bekleden

Misschien herken je het wel. Het zonnetje breekt weer door, je haalt je caravankussens uit de opslag en je ziet dat de hoezen aan vervanging toe zijn. Je kunt natuurlijk altijd nieuwe kussens op maat laten maken, maar wanneer de inhoud gewoon goed is, is het misschien beter om je kussens opnieuw te bekleden.

Gelukkig ben je ook voor het opnieuw bekleden van je caravankussens bij Verstelgoed aan het juiste adres. Bovendien maken wij ook bankkussens, bootkussens of tuinkussens en kunnen wij deze opnieuw bekleden. In dit blog leggen we uit wat het stofferen of bekleden van caravankussens is, hoe wij te werk gaan en welke kussens wij allemaal kunnen bekleden. Dus zijn jouw caravankussens toe aan een nieuwe hoes? Lees dan vooral verder of neem direct contact op!

Wat is het bekleden van een caravankussen?

Bij Verstelgoed kun je caravankussens op maat bestellen. Echter is het niet altijd nodig om geheel nieuwe kussens te bestellen. Je haalt je kussens weer tevoorschijn en de inhoud is goed, maar de hoes is misschien vies, gerafeld of gescheurd en is dus hoognodig aan vervanging toe. Ook hiervoor kan Verstelgoed de uitkomst bieden.

Dankzij onze expertise in op maat gemaakte kussens weten wij precies hoe wij caravankussens opnieuw kunnen bekleden. Ieder caravankussen is anders. Dit kan te maken hebben met de hoogte, breedte of misschien heb je wel meerdere plekken binnen je caravan waar je op maat gemaakte kussen nodig hebt. Hierdoor is het belangrijk dat wij de volgende informatie krijgen:

  • De lengte, breedte en eventueel hoogte van je kussen.
  • De kleur(en) die je wilt hebben voor je op maat gemaakte kussen.
  • De stofsoort die je wilt voor je op maat gemaakte kussen.

Als ware expert op het gebied van op maat gemaakte kussens gaan wij gelijk aan de slag met jouw wensen. We kijken naar de afmetingen die jij hebt doorgegeven en kunnen jouw caravankussens helemaal als nieuw bekleden. Door jouw caravankussens opnieuw te laten bekleden door Verstelgoed gaan jouw caravankussens weer jaren mee.

Jarenlang plezier met op maat gemaakte caravankussens

Bij Verstelgoed maken wij compleet op maat gemaakte caravankussens. Wanneer je op maat gemaakte caravankussens bestelt bij Verstelgoed krijg je niet alleen kussens die perfect passen bij je caravan. Je draagt bij aan de maatschappij en aan het milieu.

Verstelgoed is een re-integratieproject zonder  winstoogpunt. Hierdoor betaal je nooit te veel, maar krijg je wel kwalitatief goede caravankussens op maat én lever je een positieve bijdrage aan de maatschappij.

Onze kwaliteit is ook te danken aan de hoogwaardige materialen die wij gebruiken. Wanneer jij een caravankussen op maat bestelt of laat bekleden maken wij gebruik van de beste materialen. Zo zijn al onze caravankussens all-weather, waardoor ze bestand zijn tegen alle soorten weersomstandigheden. Bovendien zijn onze caravankussens beschermd tegen schimmel, insecten en maken wij de kussens zo, dat het niet mogelijk is dat naden loslaten of gaan rafelen. Met onze caravankussens op maat heb je nog jaren plezier.

De beste caravankussens op maat vind je bij Verstelgoed

Of je nu op zoek bent naar nieuwe caravankussens op maat, of je oude caravankussens wilt laten bekleden of stofferen, bij Verstelgoed ben je aan het juiste adres! Dankzij onze expertise op het gebied van op maat gemaakte kussens weten wij precies wat jouw caravankussens nodig hebben, of het nu gaat om opnieuw bekleden of geheel nieuwe caravankussens op maat.

Mocht je nog vragen hebben over onze caravankussens op maat of wil je weten wat we nog meer doen? Neem dan vooral contact met ons op en we helpen je graag verder.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »