7 redenen om je bootkussens op maat te bestellen

7 redenen om je bootkussens op maat te bestellen

Bootkussens hebben misschien wel het meest te verduren van alle soorten kussens. Het ligt er natuurlijk aan waar je je boot en bootkussens stalt, maar je bootkussens moeten tegen alle weersomstandigheden kunnen. Bovendien heeft een boot meerdere hoeken en schuine bochten. Hierdoor is een passend bootkussen vinden nog niet zo makkelijk. Wanneer je bootkussens vindt die lijken te passen, zijn ze vaak extreem duur en passen ze toch net niet helemaal. 

Een betere oplossing is bootkussens op maat bestellen. Wanneer je bootkussens op maat bestelt, heb je niet alleen perfect passende kussens voor je boot, maar ze gaan ook jaren mee en je kunt ze laten maken naar jouw smaak. Om je volledig te overtuigen lees je in dit blog 7 redenen waarom je bootkussens op maat moet bestellen.

1. Bootkussens op maat bieden een perfecte vorm

Zoals we hierboven ook al benoemd hebben, passen bootkussens op maat perfect bij jouw boot. Dit komt doordat ze worden gemaakt op basis van de afmetingen van jouw boot. Hierdoor zorg jij er niet alleen voor dat je nooit meer oncomfortabel zit op je boot, maar bootkussens op maat zorgen ook voor een luxe en professionele uitstraling.

Het belangrijkste wanneer je bootkussens op maat gaat bestellen, is de maatvoering. Binnen onze webshop vind je verschillende soorten kussens. Al onze kussens zijn op maat te bestellen. Echter is het ene op maat gemaakte kussen bedoeld voor een hoek terwijl de ander juist voor de rechte stukken is. Zo hebben we voor een schuine hoek een links schuin rugkussen maar ook een recht rugkussen voor de rechte delen. Deze moeten dan ook anders opgemeten worden.

2. Bootkussens op maat gaan jaren mee

Omdat bootkussens vaak buiten liggen, soms zelfs tijdens regen- en stormbuien, moeten bootkussens lang meegaan en bestand zijn tegen slecht weer. Het grote voordeel van bootkussens op maat bij Verstelgoed is de kwaliteit van de materialen. Omdat wij bij Verstelgoed al jaren bootkussens op maat maken, weten wij precies welke materialen geschikt zijn voor bootkussens op maat.

Bij Verstelgoed heb je een ruime keuze aan verschillende soorten materialen. Al onze materialen, en dus al onze op maat gemaakte kussens, zijn all weather. Dit betekent dat ook jouw bestelde bootkussens op maat bestand zijn tegen de meeste weersomstandigheden. Bovendien zijn onze bootkussens op maat bestand tegen chemicaliën, insecten en schimmels en behouden ze hun kleur.

3. Bootkussens op maat zorgen voor comfort

Wanneer je gaat varen, doe je dit vaak voor langere tijd. Zitcomfort is dan extra belangrijk. Ook hiervoor bieden bootkussens op maat de oplossing. Wanneer je bootkussens op maat laat maken bij Verstelgoed kunnen wij de perfecte pasvorm creëren voor jouw boot.

Buiten het feit dat de bootkussens op maat perfect passen bij het zitgedeelte van je boot, hebben wij bij Verstelgoed ook verschillende schuimsoorten voor in je bootkussens. Dankzij de ruime keuze en kwaliteit van de vulling kun je tot in detail doorgeven hoe zacht of hard jij de vulling van je bootkussens wilt hebben. Hierdoor heb jij altijd de perfecte bootkussens op maat voor jou.

Bootkussens-op-maat-comfort-vrouw-boot

4. Makkelijk schoon te maken

Dankzij de hoge kwaliteit van de materialen, zijn de kussens niet alleen waterafstotend, schimmelbestendig en insectenwerend, maar zijn ze ook gemakkelijk schoon te maken. Alle materialen die worden gebruikt bij het op maat maken van de bootkussens zijn getest aan de hand van de ISO-norm. Deze norm garandeert kleurvastheid.

Doordat bootkussens vrij veel te verduren krijgen, is het daarom belangrijk dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Dankzij de kwalitatieve materialen, getest onder de ISO-norm en de manier waarop wij bij Verstelgoed de bootkussens op maat vastnaaien kun je gemakkelijk met een natte doek het vuil van je bootkussens vegen. Dit ongeacht of het een recht zitkussenlinks schuin zitkussenrechts schuin zitkussen of een rechts schuin rugkussen is.

5. Een verhoogde veiligheid met bootkussens van Verstelgoed

Wanneer je vaart, komt het regelmatig voor dat het nat wordt op het dek. Dit is natuurlijk niet meer dan normaal en onze bootkussens op maat zijn hier ook goed tegen bestand. Echter kan een nat dek zorgen voor gladde en dus onveilige situaties.

Gelukkig kun je met bootkussens op maat zelf kiezen hoe jouw bootkussen wordt gemaakt. Je kunt hierbij dus ook besluiten om antislip materialen te laten maken. Hierdoor loop je geen risico meer dat je kussens wegglippen.

6. Laat je persoonlijkheid spreken met bootkussens

Het is natuurlijk enorm belangrijk dat je comfortabel en relaxed kan zitten of liggen op je boot. Maar het is ook belangrijk om je boot een mooie uitstraling te geven. Ook hiervoor zijn bootkussens op maat van Verstelgoed de perfecte uitkomst. Met meer dan honderd verschillende kleuren en stijlen kun je je persoonlijkheid volledig doorvertalen naar je bootkussens op maat.

Omdat onze bootkussens volledig op maat worden gemaakt kun jij je persoonlijkheid en stijl volledig laten terugkomen in je bootkussens. Zo kun je niet alleen rugkussens of zitkussens helemaal op maat laten maken, maar kun je ook sierkussens op maat laten maken met het vierkante kussen plof.

Persoonlijkheid-bootkussens-boot-man-vrouw

7. Verhoog de waarde van je boot

Het laatste, maar zeker niet het minste voordeel van bootkussens op maat is de waarde die het geeft aan je boot. Soms moet je afstand doen van je boot. Misschien omdat je een nieuwe hebt of omdat je gaat verhuizen. Wat de reden ook is, wanneer je op maat gemaakte bootkussens op je boot hebt, verhoogt dit de waarde wanneer je je boot verkoopt.

Wanneer een koper komt kijken naar je boot zorgen de sierkussens voor je boot en de op maat gemaakte rug- en zitkussens voor een luxe, maar bovenal comfortabele uitstraling. Iedereen weet hoe belangrijk het is om passende kussens te hebben voor comfort en met de op maat gemaakte bootkussens van Verstelgoed vaar je comfortabeler dan ooit.

Ga nooit meer oncomfortabel het water op

Er valt wel te concluderen dat bootkussens op maat een écht verschil kunnen maken wanneer je comfortabel het water op wilt. Of je nu op zoek bent naar zitkussens, rugkussens of prachtige sierkussens voor je boot, bij VerstelGoed ben je aan het juiste adres. Altijd comfortabel zitten? Hou het dan niet bij bootkussens op maat! Neem gerust eens een kijkje bij onze tuinkussens op maatcaravankussens op maat of bankkussens op maat.

Toch nog niet helemaal overtuigd na dit blog of misschien heb je nog vragen over onze kussens op maat? Neem dan gerust contact met ons op en een van onze experts helpt je graag verder!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »